Häll i blomkål och broccoli stöt sönderden med en potatisstöt låt det bli varmt. Smält smöret, ha i vetemjölet och späd med grädden och mjölken till en lämplig konsistens
Och till detserveradesBlomkål och Broccoligratäng, svartvinbärsgele till det. Så jag har malt älgfärs och så hittade jag en renbog som låg där och väntade på att få bli lagad
Det är farligt, men härligt, att surfa runt bland amerikanska bloggar. Oftast slutar exkursionen med en ny radda recept som bara måste testas i favoritraden på datorn
Täck blomkålsbitarordentligt i massan. Ha koll på de och vänd ibland. Sätt på ugnen på 225 grader. Grädda blomkålen i 15 min, vänd i mitten av tiden. Lägg tillbaka i ugnen och grädda i ca 25 min tills de ser krispiga ut. 1 st Blomkål Färsk
Delablomkåleni mindre bitar. Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.