Du behöver egentligen inte fylla rispappernamed någonting alls - bara salta dem och krydda dem med paprikapulver när de har friterats så har du världen godaste snacks
Kombinationen krispigt, men ej tungt, friteratrispappermed len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Smoothiesen blev en fräsch men söt sak med en klick av min hemkokta jordgubbe och fläderblomssylt. Jag och en annan mamma sa till på skarpen och en av de två lomade i väg medan den andre killen helt obehindrat fortsatte sin fågeljakt
Blanda vetemjöl och olja i en bunke. Tillsätt ljummet vatten och rör till en jämn smet. små och fasta. Lägg ner skalade bananer i smeten och hetta upp kokosfettet till 180º
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling medsötsur sås
Krydda med salt och peppar och vänd/doppa i mjölet och lägg på en tallrik eller liknande. Inte särskilt nyttigt med upphettad olja men naturliga produkter i alla fall Ett recept jag länge har tänkt lägg ut men det har inte blivit av
Jag provade med en först, smakade och provade mig fram för rätt tid osv i fritösen. Mina munkar fyllde jag med vaniljkräm – välj själv om du vill använda en färdig kräm eller om du gör en egen
Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. salvia och timjan). Låt stå minst 2 timmar i kylen med lock. Värm upp frityrolja i en stor tjockbottnad kastrull (går bra med en vanlig kastrull också) eller värm din frityr till ca 150 grader. Vänd kycklingen i mjölet rikligt, lägg dom vända bitarna i oljan och låt koka i 25 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.