Bred ädelosten och sen oliverna i fickan, lägg över "locket" igen. ) Den blev ganska mild, lite grönpepparsting i såsen, jag kan tänka mig att ädelost man smular kanske kommer fram mer i smak även om denna också smakade
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Röra samman osten med crème fraiche så är det klart, hur mycket lättare kan man göra det för sej. Väntan har kanske varit svår att uthärda men nu är det alltså dags för er att också ha en möjlighet att smaka Jamie Olivers lasagne
Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. Låt stå minst 2 timmar i kylen med lock. Värm upp frityrolja i en stor tjockbottnad kastrull (går bra med en vanlig kastrull också) eller värm din frityr till ca 150 grader
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
När du är klar att börja laga värmer du några skvättar olivolja i en stor kastrull på medelvärme. Finhacka persiljebladen och strö dem över och avsluta med att hälla på en skvätt jungfruolja
) Jamie Olivers delikatesspotatis med vitlök och rosmarin. nu, utan där hänvisar man till jamieoliver. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.