Ta upp räkornamed hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper. Skala räkorna. Doppa räkornamed 2 gafflar i smeten och lägg några räkor i taget i oljan. 1 kg räkor
Bredsjö Blå är en av Sveriges godaste ostar, den kan ätas med sked enligt min smak. Vi hittade lite rökta räkor och fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Gjorde därför friteraderäkormed sötsursås. För den som lyckats missa det, så har jag ju fått dille på att testa en massa friterade saker nu när jag har fått min nya fritös
Hacka de återstående räkorna, lägg dem i skål tillsammans med räksmeten och blanda. Knäck ägget i en liten tillbringare och vispa ihop det med vatten och fisksås
Rör ned osten och låt den bara smälta och "kräma till" röran. Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.