Halvera kycklingfiléerna, krydda och bryn så de får jämn färg runt om. Detta har ju såklart vår danska vän full koll på ochdärför passade hon helt enkelt på att svänga förbi oss med gottepåseleverans när hon ändå hade ärenden i stan, ja men ni hör ju själva vilken fin kompis hon är
Ingen sås undrar ni (jag som älskar sås), jo då, marinaden från kycklingen fick reducera ner på spisen, jag pressade ner lite extra färskpressad apelsinsaft och en klick smör
Lägg ner kycklingen, om inte saften från kycklingen avdunstar höj värmenoch stek klart. Det är lite som våran pyttipanna och du kan göra den i oändliga variationer men grunden är alltid ris, ägg, fisksås och lök
Rör om och låt smakerna sättas tills kycklingenoch grönsakerna ärfärdiga. Detta är recept nummer två från Hemköps Vardagskasse och det här gillade jag verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.