Ingredienser Portioner: 4 4 bitar kladdkaka (köpt eller hembakt) 1/2 påse frityrpulver (à ca 65 g) ca 1 l frityrolja Till servering vaniljglass chokladsås marshmallows färska bär (t ex bigaråer och jordgubbar) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Ballerina Kanelbulle 20 % rabatt Ballerina 190 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12:- Rabatt Lavazza 340 g Mer info Ladda kupong
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon ochblåbär
de hade bla fått glass, chokladask, klubbor, godis mm så hon var nöjd. Riktigt goda vaniljbullar med kardemummasmak och vaniljfyllning är gott, nötkakor och biskvier är gott
Fyll korgarna medglass, grädde och färska bär precis före serveringen. Ta upp dem med hjälp av papperet och lägg dem över de uppochnervända glasen eller ljuslyktorna
våffla med mjuk rörd vaniljglassoch lite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihop med våfflan och lite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
Gör gärna någon extra som du kan laborera medoch testa baktiden. Stjälp upp fondanterna försiktigt på fat, lägg på en klick glass, sikta över lite florsocker och strö över lite bär
Låt svalna något medan du mosar jordgubbarna och rör samman medglassen. Bred ut smeten på en plåt klädd med nonstick-ark eller smort och mjölat bakplåtspapper
våffla med mjukrörd vaniljglassoch lite frysta bär på. Snabbt och supergod då vaniljglassen passar bra ihop med våfflan och lite magrare som tillbehör än med sylt och grädde
Lägg några skedar lätt tinad vaniljglass på varje portion och ställ gärna fram en skål med flagad rostad mandel, grovhackade hasselnötter eller kokos på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.