Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio. För några veckor sedan så hittade jag ett gammalt nummer av Allt om mat och då var detta recept med
Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friteradcamembert
Nässelsoppa medfriteradcamembertPortioner. Friteradcamembert. Dela camemberten i fyra delar. Lyft upp nässlorna och lägg dem i en skål med kallt vatten för att behålla den gröna färgen
Eftersom Flora och Freja fortfarande var lite sjuka bestämde vi oss för att inte försöka ta oss iväg någonstans utan fira nyår i med en trevlig romantisk middag på tu man hand efter att Freja gått och lagt sig och sedan gå ut och titta på fyrverkerier med grannarna
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. Jag friterade mina kycklingbitar i fritös (rekommenderas) men det går även bra att värma upp olja i en stor kastrull
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.