Börja med att blöta camemberten i vatten om den är för torr på ytan. Servera med råa hjortron och strö på sockret på dem eller hjortronsylt om så önskas
Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Så efter att ha varit hemma i en vecka tog jag alla tre barnen med mig och gick på bio. Hjortrondipp. För några veckor sedan så hittade jag ett gammalt nummer av Allt om mat och då var detta recept med
Ta upp osten med hålslev och låt den rinna av på dubbelvikt hushållspapper. Servera osten varm med rostat bröd, svartvinbärs- eller hallonsylt och färska bär
Det blev havskräftor som vi gratinerade, krabba, räkor med avokado och röra, ägghalvor, kalkon, rostbiff, skinka, salami, kallrökt och varmrökt lax och sist men inte minst friteradcamembert
Nässelsoppa medfriteradcamembertPortioner. Friteradcamembert. Dela camemberten i fyra delar. Lyft upp nässlorna och lägg dem i en skål med kallt vatten för att behålla den gröna färgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.