Jag började medavokado, därefter lax, sen gurka och rädiseskivor. Kombinationen krispigt, men ej tungt, friterat rispapper med len, rå lax och lite fräschör från härliga grönsaker och en välsmakande majonnäs är oslagbar
Värm tortillabröd och servera tonfisk, tomatsalsa, avokadocrèmeochfriterad majs. Men den friterade majsen var lite överreklamerad så nästa gång blir det bara vanlig majs
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Krydda med salt och peppar och vänd/doppa i mjölet och lägg på en tallrik eller liknande. Inte särskilt nyttigt med upphettad olja men naturliga produkter i alla fall Ett recept jag länge har tänkt lägg ut men det har inte blivit av
Jag provade med en först, smakade och provade mig fram för rätt tid osv i fritösen. Mina munkar fyllde jag med vaniljkräm – välj själv om du vill använda en färdig kräm eller om du gör en egen
Torrblanda kryddorna med kycklingen i en bunke. salvia och timjan). Låt stå minst 2 timmar i kylen med lock. Värm upp frityrolja i en stor tjockbottnad kastrull (går bra med en vanlig kastrull också) eller värm din frityr till ca 150 grader. Vänd kycklingen i mjölet rikligt, lägg dom vända bitarna i oljan och låt koka i 25 min
Smula digestiven och rör ihop med smält smör. Enkla att göra och sååå gott. Vispa ner socker i äggulorna, och fortsätt med philadelphiaosten och vaniljsockret ner i äggulesmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.