Coleslaw. Pensla med vatten. Coleslaw. Blandaalla ingredienser, rör om väl och låt stå kallt en stund. Blanda färsen med salt och peppar, blanda i worcestershiresåsen och arbeta ihop till en smidig färs
Skala och skär löken i tunna skivor. Varva allt mellan falukorvskivorna. 150 g lagrad ost, typ grevé. Falukorv i ugn à la Per Morberg500 g falukorv 2 msk fransk senap 2 msk ketchup 1 gul lök 2 tomater 150 g lagrad ost, typ grevé
Finhackade champinjoner och kött till duxellmassan. Låt koka ihop till en kraftig sky (om du har tid låt den koka på svag värme länge för att få ut alla smakerna)
Vi har använt samma marinad till griskött tidigare och jag tycker att den passar lika bra till det. Vi har sedan låtit kycklingben ligga i denna läcka mix över natten och ikväll var det dags för tillagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.