11 dl färsk mynta. 11 dl gräsig olivoljaLägg alla ingredienser till soppan i blendern och kör sopp-programmet. Har du ingen så mixa allt kallt och värm det till ca 70 grader i en kastrull på spisen. Servera ca 2 dl av soppan per tallrik, toppa med ca 1 msk olivolja och 1 msk smulad pecorino
Drinkar med sockerlag, limeochmynta är dock vanliga i hela Syd- och Centralamerika, såväl som i Karibien, så många varianter finns, även om spritsorten varierar
det tar bort beskheten som sitter i skalet) Skölj den färdigkokta quinoan i kallt vatten så att den inte är het och blanda den med resten av ingredienserna i en skål
Lägg upp salladsblad som du fyller med salsan, den ljumma fisken och ringlar dressingen på. Jag hade fisk i mina wraps, men det går givetvis lika bra med vilket proteintillbehör man önskar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.