Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg eventuellt ner frikadellerna i såsen och låt allt bli genomvarmt tillsammans. Arbeta samman färsen med salt, peppar, oregano och ägg till en smidig färs
400 g pappardelle 2 bananschalottenlökar, skalade och finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 2 citroner, finrivet skal och saft 0,75 dl olivolja, mild 2 g äggula 150 g fetaost 400 g svamp, t ex skogschampinjoner eller kantareller 1 kruka färsk dill, hackad salt peppar olivolja, till stekning
Kvällens middag blev pasta med kyckling och champinjoner i en krämig sås. Red av med maizena mjöl. Jag hade pappardelle pasta som är en bredare variant av en klassisk tagliatelle eller bandspagetti som det heter på svenska
Smaka av med salt och peppar och blanda ner pastan. ) och blandar i pappardelle. Koka pappardellen i saltat vatten i så lång tid som anges på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.