Det är havrekakor med smak av hasselnötter, russin och choklad. Blanda mjöl, havregryn, smör, socker och salt så att konsistensen blir ungefär som brödsmulor
1,5 dl havregryn. 2-2,5 msk havremjölk (eller valfri mjölk). 1,5 dl havregryn. 3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag
När jag och Martin skulle göra våfflor för första gången tillsammans fick jag ett recept på våfflor av min svärmor, det var Martins mormor Fridas recept
8 dl ekologiska havregryn (idag blev det en blandning av fiber och vanliga)1 liter ljummet vattenlåt detta stå och svälla i 20 minuter1. ) 8 dl ekologiska havregryn
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Ett par sega, knäckiga kakor med smak av havre och sesam. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn. Sega havre och sesamkakor ca 12-14 st. 11/2 dl havregryn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.