Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Vi lyckades plocka en massa blåbär och jag bestämde mig för att göra ett recept jag varit nyfiken på ett tag, Leilas New York Blueberry Cheescake
Smält 100 gram 70% choklad i vattenbad. Fredagstipset. Duo mousse När Emma var & hälsade på i onsdags kväll hade vi självklart dessert, det blev en helt ny kombination
100 gram mandelmjöl. 100 gram mandelmjöl. Eftersom både jag och sonen tyckte att det smakade för mycket solroskärnor förra gången jag provade att göra egen nutella beslutade jag mig för att göra ett försök till, men på ett annat sätt
Den är sockerfri, glutenfri och (om man vill) även laktosfri. 100 g ekologiskt smör (använd laktosfritt alternativ om du vill). 100 g ekologiskt smör (använd laktosfritt alternativ om du vill)
100 g bovetemjöl. 100 g bovetemjöl. Det här blev gott. Det kan vara härligt att ha ett bra naturligt glutenfritt pizzadegsrecept till hands när man blir sugen
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Denna massa som jag testat heter Magic Decor och är en Europeisk variant av SugarVeil. MD (som jag förkortar Magic Decor med) sägs vara lite mer elastisk
Den kan då var sötad med stevia eller xylitol (björksocker) eller vara gjord på 100 % kakaomassa. Chokladmousse är ju så dekadent… så sensuellt och gott
Fredagskväll i radhusköket. Jag och 15-åringen grejar med maten, det ska bli lövbiff till middag. Han vill ha den stekt i skivor, jag strimlar köttet till en Sauté de Boeuf à la Parisienne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.