Det här är verkligen ett enkelt sätt att lyxa till helgfrukosten på, så gott och jag lovar de går inte att misslyckad med dem, så länge man inte bränner dem i stekpannan vill säga
Tomattoastmed nötter, chèvre och honung. Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Förrättsmiddag innebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
Servera med lite sallad, strö över flingsalt och ringla över valnötsolja. Koka rödbetorna i saltat vatten tills de är mjuka, tiden varierar och det kan ta upp emot en timme
Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Add about 1 tbsp butter (maybe a tiny more) to a skillet and turn on medium heat, once butter is melted all over the skillet dip one slice at a time of bread into the mixture and place on the skillet, repeat with however many fit in your skillet at one time. 6 slices of thick Texas toast
Finhacka salladslöken och garnera med resten av dillen. Lyft sedan ur och låt svalna. Blanda crème fraiche, pepparrot, salt, peppar och nästan all dill
Fyll den andra toastenmed ost, skinka, tomat, ketchup, senap och oregano. Servera med en sallad. Smöra båda sidorna på brödet och lägg på kyckling, ost, majonäs, dijonsenap, tomat och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.