Mät upp alla ingredienser i en kastrull och låt koka samman. Koka tills sockerkristallerna smälter och hjortronen fått ge smak (kan småputtra 4-5 min). Sila bort hjortronrester, häll upp sockerlagen i en flaska och ställ kallt. French 75 med alkohol
Skaka gin, limejuice och hjortronsockerlag i en shaker. Häll upp i ett champagneglas och fyll upp med champagne eller mousserande. French 75 utan alkohol
Skaka limejuice och hjortronsockerlag i en shaker. Häll upp i champagneglas och fyll upp med alkoholfritt mousserande. Tips! Om inte alla gäster dricker alkoholfritt, lägg i ett helt hjortronbär för att lätt markera att denna drink är alkoholfri!
Add about 1 tbsp butter (maybe a tiny more) to a skillet and turn on medium heat, once butter is melted all over the skillet dip one slice at a time of bread into the mixture and place on the skillet, repeat with however many fit in your skillet at one time
Den här drinken kan man behålla lääääääänge för det är bara att fylla på med Champagne / Cava / Prosecco när drinken är halvfull, det blir supergott med enbart lite kvar av cocktailen i glaset, så slipper man göra ny cocktail eller byta glas
Här kommer receptet på lördagens smarriga efterrätt med bland annat hjortron. I dag blev det en vab-dag hemma i soffan med Ida (inte vad jag hade planerat)
Har du inte ätit frukost ännu så testa dessa French toast roll-ups med mango och banan. Givetvis kan du fylla dem med vilka frukter bär du vill men philadelphiaosten är viktig den ger en grymt god smak
Senast vi var i Stockholm blandade Calle och Johan en drink som var grymt god och receptet har Johan hämtat med sig hem från Pegu Club, en av våra favorit-drinkbarer på Manhattan
However, when making my homemade french fries & sweet potato fries I have found they taste better with every single drop olive oil you drizzle onto to the raw potatoes
Jag växte upp med en helt fantastisk variant som min mami gjorde som serverades med pepparkaksbotten under jultider och digestivebotten under resterande år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.