Fredag är ju nästan alltid lika med tacos hos oss och många andra. Den här gången provade jag att göra egna tortillas, skulle ju vara nice att få till en liknande en vetetortilla
Stekt kyckling med gräddig timjansås. Hej hej mina vänner. Uppe med tuppen idag igen. Nej. Äntligen inte. Idag fick jag en efterlängtad sovmorgon, och detta trots att det är jobbhelg som stundar
Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Fish tacos med lime-crème fraiche. Klara Lind. , Sveriges Mästerkock 2017, levde i Centralamerika sina första år och hon inspireras mycket av barndomens smaker när hon skapar sina rätter
I torsdags när jag hade Ida och Frida på middag bjöd jag på Laxtacos. Receptet kommer från Linas Matkasse och det är min bror som tipsat om det receptet
Jojo, ibland äter vi med tacos, dock inte fredagstacos. Vi äter söndags fishtacos. Inget ont om svennebanantacos med majs, färdigkrydda och gurka, men detta recept slår det med hästlängder
Lite variation till fredagstacos. Gjorde en ostsås till som inte alls blev bra. Receptet var med i senaste Mersmak, så ni som har tänkt göra det, kan nu låta bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.