IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
)Fredagsmaten bestod av en supersmarrig sallad med tomat, paprika, avokado, sojabönor och oliver och till det blev det lite salami, lufttorkad skinka och kex och ost
Pickla rödkålen genom att värma upp ättika med socker tills sockret lösts upp. Lägg upp tortillabröden, sprid ut alla ingredienser, toppa med tonfisk, dressing, picklad rödkål och sesamfrön
Servera tillsammans medmangodressing. Koka quinoa i rikligt med vatten. Skala och finstrimla rödlök och skölj och finhacka chili (hacka även chili till mangodressingen) och koriander
Servera tillsammans medmangodressing. Koka quinoa i rikligt med vatten. Skala och finstrimla rödlök och skölj och finhacka chili (hacka även chili till mangodressingen) och koriander
Skölj och skär potatisen i klyftor med skalet på. Lägg färsen i en matberedare tillsammans med sköljd och grovhackad purjolök, vitlök, rivet limeskal och saft, japansk soja, svartpeppar och salt
Servera tillsammans med hamburgerbröd, salladsblad, rödlök och mangodressing. När man bakar med dinkel ska degen alltid vara aningen kladdigare än vad man är van vid
Servera medmangodressing. Lägg i en liten kastrull tillsammans med socker och vinäger. Mangodressing. Lägg i en ugnsform och blanda med olja, salt och cayennepeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.