Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigtiugnenmedlite fettrand kvar tillsammansmed svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Servera dem i såsen medpotatis och brysselkål. Krydda köttet med salt och peppar. Det tar litetid att koka oxrullader, men det blir så gott och de sköter sigiprincip själv på spisen
Min har varit ganska trevligfaktiskt - bra dag på jobbet i måndags och sen en heldag med möte igår där jag bjöd mina kollegor på hembakade brownies, med en twist, och dessutom ett litet gäng apelsin- och saffranstryffel
Jag brukar oftast göra på kotlettermed ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.