I går förenade jag nytta med nöje och tog enlångpromenadtill Limhamns Fiskrökeri. Resultatet blev gott, men jag måste säga att jag hade lite svårt för den “slajmiga†fisken, men det kan ha att göra med att jag hanterade den rå
Vänd försiktigt runt med hjälp av en slickepott, tills allt blandats väl. Eftersom jag har min butik Annies Stuga hinner jag inte med att stå och fixa och trixa med mat hela dagen innan vi ska ha bjudning
Min lillasyster Malin och hennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite meden del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Rulla ut smördegen på bakplåts klädd plåt ochStrö över gul lök, skav, majs, tomaterchampinjoner, tacosås och riven ostTäck över fyllningenmedsmördegen och penslamed ägg
Innan sommaren tror jag det var kontaktades jag av Expressens matbilaga "Mitt kök" om jag ville vara med i deras nya serie med större reportage om läsarrecept
Vid serveringen så lägger du spenatblandningen på laxen och serverar med valfria tillbehör. Fräs purjolök och selleri någon minut, lägg i bladspenaten och låt den fräsa med någon minut
Igår lagade jag fetakyckling från boken, serverad med klyftpotatis. Enligtbokens upplägg kompletteras inköpslistorna med basvaror man alltid har hemma men klyftpotatis är inte något jag alltid har hemma, så i mitt fall bytte jag ut rucolan på inköpslistan mot fryst klyftpotatis, eftersom jag själv har enliten odling med div örter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.