De skall gärna vara krispiga och saftiga på samma gång. Saken är den att det finns många olika sätt att tillaga fishandchips på, detta är en av mina favoriter och hade jag varit i England hade jag dränkt mina pommes med vinäger
4 portioner fishandchips. Ca 2 msk lime- eller citronsaft 4 portioner fishandchips. 500g djupfryst eller färsk vit fiskfilé av valfri sort (tex rödspättafilé, torsk osv
Drycken som man sköljer ner en fishandchipsmed är självklart en öl eller ale. I England serveras ju detta med vinäger, men det är inte min grej, men det betyder ju inte att inte du kan ha vinäger som ett pricken över i
FishandChips. Finhacka dillen och blandamed öl och limesaft. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Den här gången hade vi beslutat oss för en riktigt krispig frityrsmet, och den blev den. Fishandchips är verkligen en härlig klassiker tillsammans med hemgjord remouladsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.