I går kväll fickvifint besök av mina föräldrar och med sådant fint besök krävs fin mat. Så det fick det bli, trerätters till och med, även om förrätten kan gå under plockmat
Vad åt ni för gott på helgerna när ni växte upp. Men alla är väl överens om att fredagens mat ska vara lätt lagad i alla fall, men gärna vara literoligare eller lyxigare än vardagsmaten
Bara sitta och småprata, runda av jobbveckan och varva ner. Det är ju inga recept rakt upp och ner utan mer tips på goda små tilltugg och inte mycket som tar tid att laga
Eftersom helgen gick undan i rasande fart, kommer här litetips på mat som passar när som helst, och definitivt en fredag, för det har vi testat, flera gånger om
Mittfavoritverktygi köket numera åker fram och ikväll ska jordärtskockan få gå under lupp. Tunt hyvlad och i ugnen under tidenvi avnjuter fredagsbiffen så knaprar de små rackarna tillsig heeeelt perfekt
Häromdagen var jag på Tapasafton med Ridderheims och fick med mig en liten "goodiebag" hem. I den låg det salami, pata negra skinka, oliver, kycklingröra, ostar mm
Finnsinget bättre. Än en härligt och smarrigplocktallrik en fredagskväll. Alla smaklökarna blirtillgodosedda och de tillhör en av många favoriter här hemma
Nu blir det fredagsmys för hela slanten. Detta är ett absoluta favoritrecept på lax. Såg tillmin stora förfäran att receptet försvunnit från bloggen, så här slänger jag upp det igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.