40 g smör. 4 ägg. Och på tal om bubbel så får ni här ett tips på en nyhet på Systembolaget, en god ekologisk cava, Privat (7904), som är klart prisvärd om ni tycker om torrare mousserade viner. 40 g smör. 4 ägg 1 ½ dl vispgrädde
Grillsås med feta och honung, 4-6 portioner. Grillsås med feta och honung, 4-6 portioner. Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
4 stora citroner. 4 kg socker. 4 stora citroner. 4 kg socker. Idag har jag satt årets flädersaft. Jag såg att blommorna på fläderbusken precis har slagit ut
40 g Jäst. 40 g Jäst. Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Här kommer recept på årets trendigaste kaka 2014. 4 msk mjölk. Vet ni vad jag tror. Jo, att efter cupcakes och macaroner är det dags att utse en ny trendig småkaka
Täck en form med måtten 30×40 cm med bakplåtspapper och bred ut smeten i den. Bred ut bärkompotten på kakan och dela den i 4 lika stora delar. 4 dl vispgrädde. kastrull och koka upp på medelvärme under konstant omrörning i 3-4. 3/4 dl kall champagne eller mousserande vin. 3/4 dl socker. 4. 3/4 dl kall champagne eller mousserande vin. 3/4 dl socker
Den här cheesecaken behöver alltså inte bakas utan görs helst dagen innan den ska ätas (eller i alla fall minst 5-6 timmar innan) och förvaras i frysen fram till ca 45-60 minuter innan servering. 1 dl (45 g) havremjöl. 45 g smör (kokosolja går också bra). 4. Ställ in i frysen i minst 3-4 timmar. Ta ut cheesecaken ca 45-60 minuter innan den ska ätas så att den tinar lite och blir krämig. ca 45-60 minuter. 1 dl (45 g) havremjöl. 45 g smör (kokosolja går också bra)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.