När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämig och lagom söt solgul historia
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Min fina mamma kom till min stora glädje med en massa röda vinbär häromveckan, den här glassen är bara ett av många recept som kommer att komma upp på bloggen med tema röda vinbär – hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Denna chokladcrème är min senaste efterrättsfavorit. Första gången smaksatte jag den med cognac och kaffe, men till min födelsedagsbuffé ville jag pröva att kombinera kaffe med mörk rom
Även till ostbrickan, vare sig du är vegan , gluten- eller laktosintolerant eller inte. Du stansar ut dem då de kommer från ugnen så välj din favoritformoch storlek på kexen
Smörj mitten av arken med lite av smöret och fördela morötterna på detta. Om någon hörde lustiga ljud ifrån vår altan i lördags så var det bara jag och maken som stönade ikapp av vällust
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.