Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak. (har du rabarber sänk till 175 grader och kör 30 min så de blir mjuka)
Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Smörj en ugnsfast form och varva rabarber och jordgubbar i den
En efterrätt som bevarar sommarkänslan och fortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmedjordgubbar och rabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
Vill man så kan man smaksätta pajen med lite kanel över rabarbern innan man lägger på smuldegen. Skalade och tärnade rabarber som täcker pajformen gott och väl
rabarber, jordgubbar, mango. Blandade i jordgubbar från i somras jag har i frysen och även lite mango. Favoritreceptet på smulpaj här hemma är detta, (se länk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.