Rabarberkaka. Det är perfekt att baka en långpannekaka med rabarber till mina kunder i Annies Stuga. Blanda mjöl, bakpulver, kardemumma och vaniljpulver
Garnera gärna med lingon vid servering. 11 msk malen kardemumma. 1ev tinade lingon att garnera med. 1Vispa smör och socker pösigt med elvisp. 1Blanda mjöl, kanel, kryddnejlika, kardemumma, ingefära och bikarbonat i en bunke. 1Häll smeten i en långpanna, cirka 30 x 40 cm, klädd med bakplåtspapper
Denna enkla rabarberkakamedkardemumma passar perfekt till helgfikat. Skiva rabarbern i tunna skivor och blanda med socker, potatismjöl och mortlade kardemummakärnor
Tillsätt äggulorna och mjölet blandat med bakpulver, kardemumma och salt. Det är med andra ord Lars som får stå för grävandet och pysslandet i trädgården
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.