Det är mycket jag verkligen tycker är sååå gott när det gäller mat o dryck. En sak det inte varit så mycket om på bloggen är drinkar, men jag tycker det är himmelskt gott
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
vaniljsockerlagsskum på toppen som sedan rörs ned i drinken) (riven kanelstång) Görså här. Vad det är för något kommer jag presenterasenare, men börja lägga undan lite pengar redan nu, för innan jag är färdig kommer ni också vilja ha ensådan mackapär som samarbetet kretsar omkring
Rör ner resten av läsken och häll upp i fyra glas. Servera med en limeklyfta och mynta. 11 msk riven färsk ingefära. 1strösockerMixa mango och ingefära med lite av läsken till en puré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.