Och så vill jag också passa på att tacka för ännu en award. Så jag hoppas kunna dela med mig av lite bilder och goda recept från kalaset senare i helgen
Ja fortsätter på inslagen bana och ger ännu ett recept på en nyttig och fräsch sallad. Denna gång är det en asiatisk glasnudelsallad med gurka, chili och koriander
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Man lär sig så länge man lever och det stämmer verkligen. Jag har alltid funderat på varför en del tar bort den tunna hinnan på baksidan av revbenen innan de marinerar eller ”rubbar”
Mat som tar tid på sig är kanske inte den bästa vardagsmaten, så känner ni att ni inte hinner mitt i veckan att tillaga denna kyckling så spar receptet till en helg och ta er då tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.