Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 4 st Ägg 1 dl Strösocker 6 dl Vetemjöl 125 g smör 2 tsk Bakpulver 3 1/2 dl vatten Till servering Vispad grädde sylt
Har ni ätit någon våffla idag på våffeldagen. Här blev det ingen just idag, men är grymt sugen. Här kommer iaf receptet på riktigt frasiga & goda våffor
Eftersom vi gillar att testa nya ingredienser och typer av mat så provade vi oss på att göra Frasvåfflor av teffmjölet och vilken succé det blev, de blev verkligen frasiga
För ett par år sedan hittade jag ett nytt våffelrecept som jag tyckte var bra. Det är väl ingen jättestor skillnad mot alla andra recept jag provat tidigare förutom att man kan ana en smak och doft av vanilj och jag tycker dom blir lite frasigare
Ca 16 st. Ingredienser. 200 g smör. 6 dl vetemjöl. 2 tsk bakpulver. 0. 5 tsk salt. 8 dl mjölk. Gör så här. Smält smöret och låt svalna under tiden du vispar ihop våffelsmeten
Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Inte för att jag har testat så rysligt många recept förut, men av de jag testat så var detta receptet helt klart det bästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.