Veganskafrasigavåfflor med svartavinbärssylt. Dessa frasigavåfflor blev sådär härligt frasiga, lätt sega och vi åt upp varenda en (fast vi gjorde dubbel sats)
hahah Deras önskan var att få våfflor till mellanmål. Grädda våfflorna och servera med sylt och grädde, vi hade även tunna bannan skivor till våra våfflor, mums
Frasigafamiljevåfflor lika goda med sylt och grädde som med lönnsirap och skivad banan. Här kommer en liten vårpresent, ett recept på glutenfria våfflor ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor och desserter (foto
Grädda våfflorna gyllenbruna. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVispgräddeFärska hallon/blåbärFlorsockerGör såhärSmält smöret och låt det svalna
Igår bjöd mamma på frasigavåfflor med hjortronsylt. De få gånger jag själv gör våfflor brukar jag fuska med våffelmix, men det är ju hemskt onödigt när det är så här enkelt
Serveras omedelbart med grädde och sylt medan de är varma, alla våfflor är ju godast då. Blanda mjöl, salt, socker, bakpulver och rör det så det blandar sig
e mars är det våffeldagen, så jag tänkte att det kunde vara det perfekta tillfället att dels dela med mig av mitt våffelrecept, men också några bra tips på hur du får till så frasigavåfflor som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.