Idag har jag fixat och trixat här hemma, bakade som sagt en kaka på förmiddagen och sen satt jag och valde recept i flera timmar innan jag kunde bestämma mig för vilken rätt som skulle tillagas
blogg kan ni söka på kanelbulle så hittar ni några olika recept eller se i kategorierna till vänster på bloggen, har en ny deg står till jäsning med annat recept men hinner inte baka ut förrän i eftermiddag men här är ett äldre recept jag hade på bloggen som ni får ha till godo
hahah Deras önskan var att få våfflortill mellanmål. När kidsen ber om något som man normalt inte ger dem på veckodagar och verkligen vill lyxa till det lite, vem är jag att säga nej då
På bilden ovan har jag använt receptet på marängbottnar, blandat hallonsaft från silade hallon tillsammans med vispad grädde och penslat på smält choklad på vissa bottnar
Grädda våfflorna gyllenbruna. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet. Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥
Vispa ner hälften av mjölken till en jämn smet. Frasigavåfflor. Fast jag tog vanligt kolsyrat vatten istället för vichyvatten och det blev riktigt goda våfflor som dessutom var enkla att grädda
Idag ska vi träffa några vänner och deras barn i en lekpark och leka. Det är alltid sån stress med lunch när man kommit hem, så det bästa är att ha med sig lite picknick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.