Svamp, fetaost, spenat, filodeg och smördeg är just nu favoriterna. Njutningen av att känna doften från svampen när jag först skivar och sedan steker är smått beroende
Rör ner cantadou osten, smaka avmed salt, peppar och cayennepeppar. Ett litet gott glas vitt till det, så somnade man gott framför Dallas Tidigare på kvällen var jag å lyssnade på en föreläsning på Campus av Erik Fernholm, som pratade om Glädjerevolutionen
För mig är det min all-time-favourite, dvs räkor, Västerbottensost, Kalix löjrom, rödlök, gräddfil. Sväng ihop en deg, bara kavla ut lite halvslarvigt och ner i fritösen några minuter på varje sida så har ni helgmyset fixat och klart
Av det gjorde jag små fetaostknyten som vi åt tillsammans med prosciutto och morotsstavar. Mitt på varje del lade jag en klick mediumhet tacosås och mosad fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.