Rabarber, rabarber, rabarber. Hur gott som helst och allra bästa tiden just nu. Det märks verkligen på alla bloggar och Instagram, i tidningar och matbilagor, som fullkomligt översvämmas av recept på rabarbersaft, rabarberchutney, rabarberpajer och rabarberkakor av alla de slag
Vispa äggvitorna, halva sockermängden och ättikan till ett fast skum. Strila försiktigt i resten av sockret tillsammans med vaniljsockret och vispa ytterligare i några minuter
Lägg på ca ½ dl smet och grädda till frasiga våfflor. 1. Blanda de torra ingredienserna. 2. Tillsätt ungefär hälften av mjölken och rör till en jämn smet
150 gram smält smör. 3 dl mjölk. 3 dl vatten. 4 dl grov glutenfri mjölmix eller 3 dl skrädmjöl och 1/2 dl Jyttes mjölmix eller så mycket som behövs för att få till en bra smet
Dela äggen. Häll äggvitorna i en bunke och äggulorna i en annan bunke. Tillsätt sockret till äggvitorna. Tillsätt potatismjöl, bakpulver, vaniljsocker och matfett till äggulorna
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.