4 kycklingfiléer (med skinn). 2 broccoli, i små buketter. 4 kycklingfiléer (med skinn) 2 broccoli, i små buketter olivolja, att steka i 2 klyfta vitlök 2 peperoncini (eller 1⁄2 tsk chiliflakes) 0,5 citron, saften och skalet salt
Skär upp broccolin och stek den i kokosolja med salt och chiliflakes. Det sistnämnda gör mig mest orolig så istället för ett benpass spenderade jag lunchen med att inhandla kokosvatten och Propex express
Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
Idag gräddade vi massor med våfflor. Mjölkfria våfflor som blev väldigt frasiga och lyckade. Dessa åt vi med bär från frysen (hallon, blåbär, björnbär och jordgubbar) samt någon variant av mjölkfri vispgrädde som faktiskt smakade helt ok
Frasig lax med täcke av parmesan och panko. Kanske en kall yoghurtsås med lime eller citron i. lägg ut laxfiléeerna i en ugnsfast form med lite olivolja i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.