Klassisk våfflamed en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Pudra lite florsocker över våfflan. Toppa med en klick lättvispad grädde och färska hallon
Jag följer mest matintresserade människor på Instagram och där finns @lyckasmedbakning. Baka våfflorna i upphettat våffeljärn och låt våfflorna svalna på ett galler så att de behåller sin frasighet
Dela varje våffla i fyra delar. Tillsätt det smälta smöret och vispa till en slät smet. Gör små staplar och toppa med mascarponekräm, fikonoch pistagenötter
Vi har tjuvstartat med våfflor innan våffeldagen. Jag var faktiskt inte medveten om när våffeldagen skulle infalla eller ens om den hade infallit redan
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Allt smälte ihop med vinet till oanade höjder. Jag lät mig inspireras av det fantastiska vinet vi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativt tips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt och chokladton - och bestämde mig för att använda mina rominlagda fikon i rödvinssåskoket
Frasiga blev de kanske inte men vansinnigt goda. proteinvåfflor med banan, ägg och keso. Tänk på att smeten innehåller bakpulver så fyll endast halva våffeljärnet med smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.