Häll i balsamvinäger och krydda med timjan. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. Blanda färs med ägg, vitlök, persilja, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Karamelliseradrödlök2rödlökar2 msk råsocker2 msk balsamvinäger1 tsk torkad timjanEv. 50 g getost av chèvretypSamtidigt som lammfärsen grillas slänger du ihop denna underbara rödlöksröra. 2 rödlökar
Potatisstompet är smaksatt medchèvre, kummin och gräslök. Lammrygg, karamelliserad lökcrème, bakade schalottenlökar, picklad rödlök och krämigt potatisstompSmakrikt kött med tillbehör som både innehåller syra och sötma fungerar alltid fint tillsammans
Börja med att karamellisera löken. Till den karamelliserade löken behöver du. Har du en mandolin (grönsaksskärare) så kan du med fördel använda den då det dels går fortare men skivorna blir också mer jämna
Flera av de recept jag lagat i sommar kommer från just senaste årens Buffétidningar, och det här är ett av dem från årets juninummer - Siri Barjes vegetariska filodegspaj med pinjenötter, getost, karamelliserad lök och tomater
Hacka eller skiva rödlöken, lägg den i en kastrull tillsammans med honung och balsamvinäger. Låt sakta koka så att löken blir mjuk och lite genomskinlig, smaka av med salt och peppar
Nä, han nöjer sig gott med det mamma har att erbjuda. Karamelliseradrödlök var ett nytt och spännande tillbehör och surdegsbröd istället för vanligt hamburgerbröd var krispigt och gott
med salt och peppar. Rödlök. Vill du skynda på kålen kan du knåda den mjuk med händerna. Låt allt ligga i frysen tillsammans med kvarnens delar 30–40. 1 msk Mat & Bak Smör. 1 st Rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.