Flera av de recept jag lagat i sommar kommer från just senaste årens Buffétidningar, och det här är ett av dem från årets juninummer - Siri Barjes vegetariska filodegspaj med pinjenötter, getost, karamelliserad lök och tomater
En härlig blandning medfrasigt panko till paneringen. Detta "ströbröd" håller sig frasigt eftersom det inte suger åt sig fett på samma sätt som egenrivna brödsmulor eller köpt ströbröd
När min man hörde att jag hade gjort pizza när han var borta på sin konferens blev han lite avundsjuk så jag passade på att göra ytterligare en långpannepizza igår till middag för att göra honom glad =) Den här gången blev det en pizzamed pesto, rökt skinka, champinjoner, lök, tomatsås och ost och den blev hur god som helst
Toppa med strimlad isbergssallad, skivade tomater, lök, koriander och tahinidressing. Pizza på sötpotatisbotten med majskräm och stekt lök (vegansk & glutenfri)
Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliserad lök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning medtimjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Att grilla pizza på grillen är verkligen jättegott och doften som kommer från grillen är underbar. Grilla pizzan på en pizzasten eller på en pizzaform som är anpassad för en grill
Hemmagjord pizza är bra mycket godare än köpepizza, här toppad med ruccola och krasseblommor. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak). Rör ihop såsen och bred ut den på degen, fördela toppingen och ställ in pizzan i ugnen 250 grader 10 - 15 minuter, strö på lite ruccolasallad och servera. 1,5 dl chunky salsa medium (finns i tacohyllan). 1,5 dl riven ost (gärna med lite smak)
Smaksätt med salt och peppar. Related recipes Filodegspaj med grö. Fördela potatisblandningen på mitten av de fyra degbitarna, vik upp hörnen och placera dem på en bakplåt
Långlagad kalvbog med öl, lök ochtimjan. Det räckte så bra med att reda av spadet med vispgrädde och vetemjöl, ta i lite extra salt och vitpeppar, och sedan lägga tillbaka det rensade köttet och lökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.