Fördelen medlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverse experiment. Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen
En sallad. En härlig blandning medfrasigt panko till paneringen. Detta "ströbröd" håller sig frasigt eftersom det inte suger åt sig fett på samma sätt som egenrivna brödsmulor eller köpt ströbröd
Nu är det bara till att lägga ihop alla ingredienser (glöm inte laxen som du bara delar i stora bitar) och vända runt lite försiktigt, smaka av med salt och peppar
Toppa tallrikarna med späda salladsskot. Späda salladsskott. Ibland får man unna sig en god bit rökt lax, stenbitsrommen - det är bara att uppgradera sig till sikrom eller löjrom eller laxrom
Servera med färskpotatis och en sallad. Dotter Josefin och blivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxen till lunch/middag med grönska, fågelkvitter och myggsurr som ackompanjemang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.