Hunnit med en hel del denna helg men ändå inte stressat runt - skön helg med andra ord. I morse när jag hämtade tidningen tänkte jag att idag var det en perfekt dag för svampplockning, blev oerhört sugen på trattkantarellsoppa
Ett läsartips från Linda Andersson. Supergod paj med mycket smak. Den var enkel att göra också. Jag gjorde 1,5 sats av creme frache/ostfyllningen ovanpå
Skär små snitt i kotlettraden och stick in flisor av vitlök. Salta och peppra köttet. Bind ihop med steksnöre och gnid in köttet med de hackade örterna
Den franska köttgrytan Boeuf bourguignon är en av mina absoluta favoriträtter. Genom åren har jag provat att laga den både i ugnen och på spisen, men nu kommit fram till den ultimata metoden
Man får passa på att köpa när det är billigt kilopris på laxen och sen frysa in i portionsbitar. Ja den är verkligen så lätt att göra och fantastisk god
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.