FRANSKA BAGUETTER MED POOLISH
Gastronom.nu
Gastronom.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • 5 g jäst
  • 250 g vatten
  • 250 g vetemjöl
  • 300 g vatten
  • 700 g vetemjöl
  • 16 g salt
  • 3.3.3077 SÅ GÖR DUDag 1Poolish
  • 2 gånger Dela sedan degen i
  • 400 g bitar och vik ihop dom på mitten
  • 2 gånger som et tsk treslag
  • 250 grader och hall in ca
  • 1 dl vatten i ugnen samtidigt
  • 210 grader efter
  • 10 minuter och öppna ugnsluckan för att släppa ut ångan, låt baguetterna bakas i ca
  • 10-15 min till tills dom fått fin färg och känns lätta, inte tunga och degiga

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.