4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
Skala, dela och koka potatisen mjuk. Det tar ca 20 minuter. Prova med en potatissticka eller kniv. Häll av potatisen och låt den svalna på en tallrik eller i en skål
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
Täck över potatissalladen och låt den stå kallt tills den ska serveras. Matsortera dina lökskal och potatisskal till återvinning och njut av din potatissallad
En lättgjord och väldigt god potatissallad med purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Grekisk citron och vitlöksrostad potatis. Den här potatisen är så otroligt god. Man kan verkligen drömma sig bort till en liten grekisk taverna med blårutiga dukar när man äter den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.