Jag gillar när omeletten på franskt vis fortfarande är lite krämig i mitten. Lyft omeletten i kanterna och i mitten med en stekspade eller gaffel så att du får upp det stelnade medan det lösa rinner ner i botten för att stelna
Löken kan du lägga i rå i omeletten eller låta den steka med baconet en stund. Den här ugnsomeletten svänger man lätt ihop och man kan verkligen lägga ner allt mellan himmel och jord
Låt steka så omeletten stelnar något. Knäck äggen i en skål och blanda med vatten. salt och peppar. Det går bra att byta ut spenaten mot andra gröna bladgrönsaker, exempelvis ruccola, mangold eller finstrimlad grönkål
Till lunch idag fick jag och Algot en omelettmed dillstuvning ochräkor. Sen såg jag att Victoria hade gjort en fin omelettmed liknande smaker för ett tag sedan och då blev jag påmind om att jag skulle testa detta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.