Enhärligtfranskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Ibland jag lyckas jag med det här franskt bröd men ibland lyckas jag inte haha kanske det beror på temperatur av båda deg och butter block (kalt smör)
Värm upp oljan i en stor gryta/kastrull. Red grytan med maizena, utrörd i lite kallt vatten. Lägg lökarna, champinjonerna och vitlöken i grytan och fräs i några minuter på medelvärme i cirka 30 minuter. 12 st schalottenlökar. 5 dl vatten. 5 tsk maizena
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg över kycklingen i en gryta och tillsätt crème fraiche, vatten, fond och senap
Härligt. Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Varför kallar jag denfransk då. Denna smarriga gryta gjorde jag förra helgen och rekommenderas stark, varför inte köra enkycklinggryta som söndagsmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.