Går bra att använda ett rödvinmed alkohol i också (alkoholen kokar ju bort). Tar inte särskilt lång tid att göra, det är långkoket som tar sin tid, men det sköter sig av sig självt Den franska grytan har egentligen innehåll av svamp också, nämligen champinjoner, men det ville inte jag ha i Dessa lägger man annars i mot slutet, tillsammans med lökarna
Vispa ur pannan med lite vatten, sila och häll över. 5 dl rödvin. 5 dl rödvin. I helgen var jag så förväntansfull när jag bestämt mig för att prova göra Boeuf Bourguignon
Red av grytan med mjölet, rör ut mjölet i lite kallat vatten och rör ner det i grytan, koka upp. Häll på oxbuljong och rödvin, tillsätt lagerblad och malda svartpepparkorn
Vidare står min Bourgogne tätt intill, upphälld i glaset och Carla Bruni och Edith Piaf turas om med Vanessa Paradis att leverera fransk stämning i hela huset
Frånvaron har inte berott på något annat än att semestern nådde sitt slut och det var dags att ta sig ann vardag och jobb igen med allt vad det innebär
Han önskade sig en köttgrytamed ris till huvudrätt och vinnarkladdkakan till efterrätt (det var första gången jag gjorde den sedan SM gick av stapeln i oktober så det var dags nu igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.