En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev denfranskachokladtårtan. Deninnehåller även ganska mycket ägg, vilket gör att kakan blir mer porös och krämig än denvanligaklassiska kladdkakan som är mer kompakt och seg
Nu gott folk ska ni få dreggla, detta hörrni är den godaste skapelsen jag någonsin satt tänderna i, tror jag gjort tre stycken redan å fler lär det bli
Smält blockchokladen och matfettet i en kastrull på svag värme. Servera gärna franskchokladtårta med vispad grädde, det är också jätte gott och trevligt med frukter på tårtan
Denenlist, och kanske godaste, chokladtårtan. Efter ett antal mediokra försök att få till chokadganache under årens lopp, har jag nu hittatproportioner för dennavispade mjölkchokladgrädde, som verkligen fungerar
Älskar du choklad så är den här kalastårtan definitivt något för dig. Carl von Linné kallade choklad för "Gudarnas föda" och visst är man frestad att hålla med
Skillnaden är att man i kladdkaka använder kakao och ifranskchokladtårta använder mörk choklad. Chokladen som används i tårtan har även avgörande betydelse för smaken
Finhackachokladen och lägg deni en bunke. Ingredienser. Smält smöret och häll det över chokladen. Häll det smälta smöret över chokladen och rör om tills allt smält
Den jag brukar göra finnsi kokboken "Annas nya mat" och kommer här. Börja med att smälta chokladen. Så det blev en klassiskFranskchokladtårta med grädde och hallon till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.