Fransk chokladtårta med chokladganache, vaniljkräm, hallon & cashewnötter
Helena's matresa
Helena's matresa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • g smör
  • mörk choklad
  • msk kakao
  • ägg
  • ½ dl strösocker
  • nypa salt
  • ¾ dl vetemjöl
  • äggulor
  • dl vispgrädde
  • dl strösocker
  • tsk vaniljsocker
  • g smör
  • g hallon
  • ev.
  • 1 tsk potatismjöl
  • g mörk choklad
  • dl vispgrädde
  • g mörk choklad, hyvlad, riven eller hackad
  • Grädda kakan i mitten av ugnen i
  • 35-40 minuter, tills den är genomgräddad. Låt kakan kallna helt i formen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.