Smält chokladen över vattenbad och blanda den med grädden. Spackla tårtan med chokladganachen. Häll smeten i en form, 18–20 cm i diameter, klädd med bakplåtspapper i botten och smorda och bröade kanter. 1–2 msk cashewnötter eller annan valfri nötsort, grovhackade
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller franskchokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
Här kommer en riktigt chokladig och mastig tårta medhallonfyllning. Har inte gjort så många "naked cake" i mina dar men när jag kollade runt på nätet för lite tårtinspiration så var det nästa bara "naked cakes" (alltså tårtor som inte är täckta med marsipan eller sockerpasta) som fångade min uppmärksamhet
En lite lyxigare chokladkaka med tryffeltäcke. Var noga med att använda en riktigt god mörk choklad. Hacka chokladen till tryffeln grovt och värm den tillsammans med grädden i en kastrull
endast hälften av dessa ingredienser räcker för chokladtårtan). Tillsätt mjölk, smält smör, ägg och vanilj till mjölblandningen och blanda ihop på medelhög hastighet tills väl kombinerat
Tårtan hon gjort var Salty Caramel Chocolate Cake (Chokladtårtamed salt karamell) Ungefär samtidigt med denna så visade de en äppelpaj med massor av flingsalt i på en av morgonprogrammen
Spritsa ut den sista chokladsmörkrämen i snygga rosor över chokladglasyren (Välj en tyl med djupa flikar och börja spritsa i mitten och sedan runt och ut tills du får en ros) Garnera medhallon, citronmelisblad och sockerpärlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.