Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
D Och jag fick börja den på bästa sätt, genom att baka tårta till en av auktionsvinnarna i densenasteinstagramauktionen där samtliga intäkter oavkortat gick till ett barnhem i Somalia
Om man ska tro på folk så är hösten redan här, jag tycker nog att det är sensommar i åtminstone ett par veckor till men oavsett vad jag tycker så fylls tidningar och affärer av recept, bilderoch rubriker med inspirationsord som skördetid, svampfest ochäppeltider
Till detta serverar jag enFransk potatissallad. Fransk potatissallad. Samtidigt så fick det bli en måltid i kväll av enbartingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar in i frysen
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har. 2 msk kyndel. 1 msk lavendel. 1 msk dragon 2 msk kyndel. 1 msk lavendel
Använd torkade kryddor och skulle det vara så att du inte har tillgång till allt, ta de du har. 2 msk kyndel. 1 msk lavendel. 1 msk dragon 2 msk kyndel. 1 msk lavendel
En äkta bouillabaisse ”ska” kokas på egen fond och med tanke på hur lyxig den här soppan är så tycker jag att man kan ta sig tiden att göra den helt från grunden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.