Då medsvensk färskpotatis. Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
En riktigt god höstgryta som man kan använda den nyplockade svampen i. Nu har jag ju redan postat min favoritköttgryta så den här får väl komma på andra plats
-Mousse au chocolat, serverades med vispad grädde, egengjorda maränger, chokladdekorationer och bär-Petits choux, små luftiga, lätta bakelser som kan fyllas med alla möjliga godsaker, igår blev det hallongrädde-Pannacotta à la vanille, okej det är inte så franskt, men de gör faktiskt Pannacotta i Frankrike också, särskilt i den södra delen där de har influerats av Italien
Min pappa älskar äppelpaj på detta sett, alltså inte smulpaj. Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Därför gjorde jag såklart denna paj på fars dag förra söndagen
Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt. Kyckling krydda (jag hittade en spännande utan konstigheter i)
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i löken och svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.