Vi var dock trygga inomhus på Rambla, ett nytillskott bland Londons tapasrestauranger och vi var alla taggade att testa den catalanska maten vi hört så mycket om
The Palomar i Soho är litet men mysigt och serverar mat från dagens Jerusalem. Restaurangen har funnits ett tag (och det var faktiskt ett bra tag sedan jag och Felicity åt denna goda middag här) men som fortsätter att leverera
Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen. Hemma igen. -”London, varför då. Det fina med London är dock att man inte behöver inmundiga bönor och blodkorv, staden har nämligen så mycket mer att erbjuda
Frammevid restaurangen. Trevlig början på veckan alla. Här brinner ljus, ljusstakar och Nykarleby-stjärnan och spriderlitejulstämnigt, till och med miniänglaspelet snurrar så änglarna nästan står rätt ut
Vi avslutade vår Englandstrip med några dagar iLondon. Då vivarit här tidigare så var alla “måstena” redan avklarade och vi kunde koncentrera oss på att äta gott, vandra runt och njuta av livet
Jag blev kvar iLondon över påsken eftersom jag har möte med min handledare om min masteruppsats nu i veckan, ingenmening att åka tillSverige över helgen bara
Låt stå framme så att chokladen hårdnar. Tillsätt rumsvarmt smör och tillsist äggulorna. Blanda till deg och rulla sedan små bollar som du trycker platta med en gaffel på bakplåtspapper
Låt stå frammei rumstemperatur en stund innan du häller ganachen över tårtan. Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispignötkrämsfyllning
(Eller så är vi bara lata och låter den stå framme. Det här har jag gjort en variant på förut, fast då med västerbottengratineradpotatiskaka som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.