Fröpanerad fisk med rostade rotfrukter och ärtpesto
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé , eller annan vit filé 1 st ägg 0,5 dl pumpafrön 0,5 dl solrosfrön 0,5 dl sesamfrö 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar Ärtpesto 0,5 dl parmesanost 0,5 st vitlöksklyfta(or) 1 dl solrosfrön 2 dl gröna ärtor 1,5 dl olivolja Rostade rotfrukter 1 odefinierad timjan 1 dl svarta oliver 2 st morot 2 st svartrötter 2 st palsternacka(or) 1 odefinierad olivolja 4 st potatis(ar) Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.